Om mig

music is love yo copy

Sandra heter jag, föddes år 1993, bor någonstans i norrland och är arbetslös och  som du nog redan listat ut så älskar jag musik så mycket att jag till stora delar bloggar om det.  Jag delar med mig av den musik som jag gillar vilket är det allra mesta men det finns ju undantag som bekräftar regeln. Den vanligaste frågan jag får är vilken som är min favoritartist  men svaret är det att jag har många och här är ett urval:

artister yao

 Just nu så drivs den här bloggen på hobbynivå och jag kan inte  garantera exponering på bloggen för den musik som jag får skickat till mig, men vill ni göra det så gör det då helst via spotify där jag heter Sanpire. Här kan ni läsa mer om varför och hur.

När jag inte lyssnar eller bloggar om musik så läser jag böcker – det blir omkring 50 stycken om året. Ser på serier då jag följer över 20 stycken eller använder mig utav min kreativitet som får sitt utlopp inom foto då jag hade foto som inriktning på gymnasiet och läste foto a och foto b, att skriva och göra film och det är också saker som men jämna mellanrum dyker upp här på bloggen.

 Representerar du ett företag, märke eller dylikt som kan vara av intresse och relevant för mig och mina läsare så är jag öppen för samarbeten och du kan maila information till sandratmusic@live.se

Sedan april 2017 så är den här bloggen inte längre aktiv, du kan läsa mer om det här. Du är välkommen att följa mig gärna via mina andra kanaler:

Twitter Instagram  Bloglovin
Spotify Goodreads Pinterest
Tumblr Youtube

Spara

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>