Ett sista farväl

Trots att det har gått ungefär ett år sedan som jag skrev mitt senaste inlägg där jag berättade att jag jag slutar blogga så får jag fortfarande meddelanden på alla möjliga olika ställen från artister och deras management som vill att jag ska  göra gratisreklam för dem. När jag får dessa meddelanden så känns det verkligen som att jag tog rätt beslut, när folk inte ens orkar läsa ordentligt att bloggen faktiskt är nedlagt men ändå själva vill få något.  Och om ni om kikar in här ändå missat, läs gärna inlägget nedan om varför jag valde att sluta.

Det här inlägget är mest för att förtydliga att den här bloggen inte längre är aktiv och för att göra skamlös self promotion, för jag finns ju fortfarande på mina sociala medier där ni gärna får följa mig. Länkar till dom här:

Instagram: sandrathyrese
Twitter: sanpire

Fler länkar till vart jag finns finns i inlägget under och i menyn.

Men sedan sist så har jag ju faktiskt blivit med snapchat där jag heter sandrathyrese
Sedan är tanken att jag åtminstone under våren ska komma igång med youtube, där jag kommer prata om kulturämnen så som böcker, serier och såklart musik. Här hittar ni mig på youtube

snapotube

 Ta hand om er där ute. Hoppas vi ses om inte i verkligheten så på internet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>