Frågestund

frågestund

Jag ska vara transparent och erkänna att jag saknar motivation för bloggen nu när det inte släppts någon musik som intresserat mig den senaste veckan samtidigt som jag håller på att planera inför mitt bloggandets 10-års jubileum som är nu i april och orken finns inte till att anstränga mig för att sätta ihop bra inlägg. Så jag vill öppna upp en frågestund, så kom mer era frågor nu för jag vet inte när/om nästa frågestund blir av  eftersom sist jag hade en för två år sedan så fick jag mer och mer ångest eftersom varannan fråga handlade om framtid. Så undvik dom frågorna, jag ska förklara  mer varför när jag känner mig redo för det. Men annars: kör på. Och glöm inte att jag är så mycket mer än musik

 

Spara

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “Frågestund

 1. Favorit låt just nu? Har du något drömresemål? :) Har du något drömjobb som du verkar spännande eller coolt? :)

 2. jag är nyfiken på:

  1. varför började du blogga om musik?
  2. har bloggen alltid handlat om musik?
  3. Spelar du några instrument eller sjunger eller så?

  kram

 3. 1. Om du bara fick lyssna på en låt i resten av ditt liv, vilken skulle det då vara? Varför?
  2. Har du något särskilt gällande musik inplanerat, som en konsert eller festival?
  Kram

 4. Om du fick gå på EN enda konsert, vilken artist/band, dead or alive, skulle du vilja se då? Fast fasen vad svårt att bara välja en, haha, så du får välja tre 😉

 5. Roligt med en frågestund :)

  Vad är ditt bästa tips till att få en bra blogg?
  Hur gammal var du när du började blogga?
  Varför valde du att blogga om musik?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>