Monthly music favorites: March

march

Tänk att jag överlevt helvetesmånaderna aka vintermånaderna aka januari/februari/mars även det här året. Det firar jag med att åka till åre för megamys med mitt gäng över helgen. Så därför blir det rätt tyst från mitt håll. Fast jag finns ju på tex instagram där jag heter sandrathyrese. Och favoriterna av musiken jag lyssnat på under månaden kan ni se och lyssna på ovan.

q

Spara

blogstats trackingpixel

25 reaktion på “Monthly music favorites: March

  1. Hoppas att du får en fantastisk helg med gänget! 😀 Jag har upptäckt många nya band nu i Mars vilket känns fantastiskt roligt, t.ex. the wombats, Charlotte Cardin och The Beach. Och lyssnat sönder James Blunts nya har jag också gjort 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>