En guide till min pinterest

pinterestNu var det alltför länge sedan som jag skrev om något annat än musik så därför tänkte jag viga det här inlägget åt pinterest som är som en anslagstavla på nätet. Jag skaffade eget konto när jag fick en surfplatta på min 22-årsdag och var less på att se samma sorts bilder på weheartit. Jag använder mest appen men den finns på vanliga nätet med.  Jag har så länge jag varit haj på internet älskat att kolla på bilder och kunnat göra det nästan hur länge som helst och jag älskar att samla det på olika anslagstavlor som på pinterest.  Vill ni följa mig så kan ni göra det här, och blir ni intresserade av att följa en särskild anslagstavla så går det lika bra. Och här kommer en liten guide över mina sju anslagstavlor.

the pastThe past finns för att jag älskar att kolla på gamla bilder. Tycker folk var bra mycket stiligare än vad vi är idag.
in the woodsIn the woods somewhere är min favoritanslagstavla och min mest följda. Som sagt så gillar jag gamla grejer, har en fascination för vikingatid och om jag någon gång skriver en fantasybok så används denna som referens. Älskar att försvinna in i den.

tbpThe beautiful people bilder på di vackre

wordsFor the words i couldn’t find det vill säga citat,låttexter,dikter,fint, bra och roligt

lovelyOh how lovely är min mest luddiga anslagstavla för här finns både frisyrer, kläder, foton, inredning och massa mer. Men allt är saker jag tycker är lovely

where to beWhere to be är anslagstavlan för ställen jag en gång vill komma. Mest bilder på skottland då det är dit jag drömt mig mest de senaste två åren. Men annars finns bland annat new york och gregiska öar.

veggieVeggie to be började jag samla vegetariska/veganska recept till för ett år sedan men inte fan har jag testat ett enda recept. Men någon gång så..

Spara

Spara

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “En guide till min pinterest

  1. Pinterest är verkligen bra på alla sätt och vis när det kommer till att få inspiration. Följer redan dig där och har hittat en hel del favoriter bland dina bilder 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>