Massage

Jag vet inte om det har med ålder att göra men plötsligt så känns det som att alla i min omgivning gnäller över någon form av sträckning, muskelsmärta eller spänning, och det dom alla vill ha är massage. Något som jag brukar besvara med att jo, det skulle vi nog alla behöva. För tänk vad mycket bättre alla skulle må om tex massage skulle ingå som friskvård på alla arbetsplatser. Jag själv har aldrig varit hos en massör, för även om jag skulle ha möjligheten så skulle jag tveka. För er som följt mig länge så vet ni om mina ryggproblem med skolios och jag tycker mig ha varit runt tillräckligt med den.

Men för er som känner er mer manade och som bor i stockholm med omnejd så tycker jag att ni ska kolla in massagestockholm.se som jag skriver det här inlägget tillsammans med.  På deras hemsida kan du se  om det finns lediga tider redan idag och klickar du här  så kan du se vilka olika behandlingar de har.

Och så slutligen, ett par låtar som får mig att varva ner:

Spara

Spara

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>