Programledarna för musikhjälpen 2016

mh16

Nu är det inte länge kvar till min favoritvecka på året, det vill säga musikhjälpenveckan. Vi har redan fått veta platsen där glasburen ska stå – örebro och vilket tema pengarna som samlas in kommer att gå till – barn i krig har rätt att gå i skolan och tidigare imorse fick vi veta vilka som kommer att programleda – Kodjo Akolor aka farbror musikhjälpen, Josefine Jinder och howlin pelle. Den sistnämnde känner jag inte till mer än att han är med i the hives så honom får jag lära känna bättre. Kodjo som gör musikhjälpen för sin sista gång iår är en stor favorit och Jinder verkar vara en klok person. En spännande kombo är det i vilket fall.

Musikhjälpen är något som jag verkligen brinner för engagerar mig. Iår så har jag och Boel börjat prata ihop oss  för en insamling. Vi har ännu inte kommit fram till exakt hur vi kommer att göra mer än att insamlingarna kommer att ske via våra bloggar/sociala medier och att vi eventuellt gör som tidigare att alla som bidrar får länkar + låt i våra bloggar. Men inget är bestämt och vi tar gärna emot förslag eller om du vill haka på så är det bara att höra av sig till mig eller Boel

Spara

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Programledarna för musikhjälpen 2016

  1. Ska bli intressant att se dessa tre tillsammans. Josefine är en favorit hos mig.

    & detta med insamling är en väldigt fin sak av er!! Ser framemot att höra vad ni ska göra å då bidrar jag gärna!! Kram

  2. Jag har faktiskt inte varit så insatt i musikhjälpen tidigare år, men jag ska verkligen försöka sätta mig in i’t i år. Den ända av de tre jag har hyfsat koll på är Jinder, och er idé av en insamling låter mycket spännande. <3

  3. Tror att detta kan bli riktigt bra faktiskt. Ska bli spännande att se. Dock är det som vanligt mitt i veckorna så jag missar typ allt men men 😛

  4. Känns väldigt spännande att Josefine Jinder ska vara en av programledarna. Gillar henne och är nyfiken på hur hon tacklar denna roll. Ska bli kul att se och höra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>