Roadtrip, bilar och styling

En av mina allra största drömmar är att roadtrippa genom usa. Nu är den drömmen väldigt långt ifrån eftersom det var flera år sedan som jag ens övningskörde. Men drömmen har funnits med mig länge. Jag vet till och med vilken sorts bil det ska vara; en gammal amerikanare i en mörk färg, svart eller röd ska den vara. En riktig miljöbov jag vet, men jag tänker mig att när jag är framme vid den punkten så är jag ocks vegetarian/vegan så jag kompenserar på det sättet. Men en gammal amerikanare ska det vara och har svårt att se mig själv i en modern bil faktiskt. Det är ju som när det kommer med allt annat, så olika. Det gäller både intresse, märken, färg, styling mm. Det sistnämnda, alltså styling är ni intresserade av det så kan jag tipsa om stylingwebben.se som jag skriver det här inlägget tillsammans med som har sveriges största sortiment av lysdiodlampor med styling för både fordonet och hemmet.

 

Förutom bilen så är givetvis musiken viktig för mig på  roadtrip. Klassisk rock skall det då vara och här är en knippe låtar från min rockspelilsta som är roadtrip-obligatoriska:

Spara

Spara

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Roadtrip, bilar och styling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>