Nytt med Olly Murs: back around

olly murs

På något sätt har det lyckats undgå mig att Olly Murs släpper ett nytt album om bara några veckor. Jag borde kunnat räkna ut det eftersom han släppte (och jag bloggade) låten you don’t know love tidigare iår och jag lyssnat på dess uppföljare grow up som inte fastnade för mig. Men nu har han alltså släppt ytterligare en låt, back around som jag gillade tillräckligt för att få sig en spellisteplats. Och för att det inte ska undgå er också: 18 november kommer nya albumet 24 hrs och jag misstänker starkt att det ni ser på bilden är dess omslag.

Spara

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Nytt med Olly Murs: back around

    • haha vet inte om jag är ”bra” på musik men det är absolut något som jag blivit mer och mer intresserad av :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>