Stanna

stanna

Det har gått nästan två månader sedan mitt senaste bokinlägg, men som ni borde veta vid det här laget så läser jag ju en hel del emellan så är ni intresserade att se vad jag läser och vilket betyg mina böcker fått så bli gärna vän med mig på goodreads.

Idag vill jag dela med mig av ett av de senaste tillskotten till mitt personliga bibliotek och är en av de mest efterlängtade böckerna för min del iår och det är är Flora Wiströms  debutroman Stanna som handlar om Ester som bor i stockholm i en liten lägenhet med bästisen Hanin.

stockholm var en sägenEster jobbar på ett antikvariat där hon ofta får hoppa in för en dum chef som ringer in henne i tid och otid.

om det inte vore för böckerna
Och livet är lite såhär:

symaskinsnålSå en dag så kliver det in en kund som Ester fastnar lite extra för.

konfettiTycke uppstår från båda håll och som tur är så möts de igen och deras romans kan börja.

vill ha mig därMen mitt i all nyförälskelse så blir en person i deras närhet mycket sjuk och Ester måste finnas där, trösta, hjälpa till med allt hon kan.
han säger ingetjag behöver digDet handlar om att hålla uppe andra när man själv håller på att gå sönder.

black swanOch det handlar om vänskap. Hanin är bra på att lyfta Ester. De är kloka och roliga. Systerskap när det är som allra bäst. Jag tycker att Flora har vart riktigt bra på att skildra relationer och jag tyckte särskilt mycket om relationen mellan Ester och lillebrodern Nick.

äta djur

se världen

Jag visste inte vad jag hade att förvänta mig av den här boken eftersom Flora är en bloggare jag följt i några år och det här är hennes debut. Men vilken debut det är!
Alla karaktärer är trovärdiga och lätta att följa. Och skriva fint kan hon också. Och eftersom Flora är yngre än mig så imponerar hon ännu mer och jag ser så fram emot att följa hennes författarkarriär. Men än så länge så gläds jag över att ha denna bok i min ägo och att hennes blogg som ni kan läsa här

hon är sin

Spara

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Stanna

  1. Vad roligt med en bokrecenssion! Älskar att läsa men ibland tycker jag att det blir för mycket text när man har haft mycket plugg i textform under dagen… Men måste verkligen börja läsa mer igen och då tackar jag för boktipset!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>