Träningstips?

En av de mest vanliga efterfrågningarna som jag brukar få i mitt kommentarsfält är om jag har tips på bra träningsmusik. Och till läsarens stora besvikelse så blir mitt svar alltid ”nejdu nåt sånt håller jag inte på med”. De här frågorna har börjat dyka upp mer frekvent den senaste tiden så därför är jag glad över att tipsa er om itrim, som jag skriver det här inlägget med.

Itrim erbjuder råd inom kostvanor, träning,motivation och stöd för att nå ett hälsosammare liv.
På deras hemsida www.itrim.se/ så kan du hitta allt ifrån bra recept för hållbara matvanor både för dig,miljön och djuren. Men också hur du bäst kan utnyttja vardagsmotionen,  tips som får dig att tycka att löpning är kul, och  hur du får träningsdiciplin och mycket mer. På deras hemsida kan du också se vilket itrimcenter som ligger närmast dig. Så är det bra träningstips och hälsotips  du vill ha så är itrim något jag kan tipsa er om.

Slutligen så vill jag ju inte lämna er träningsaktiva läsare i besvikelse ännu en gång så här kommer en knippe träningsvänliga låtar, hoppas ni har uppskattat det här inlägget.

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Träningstips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>