20 random saker om mig

När jag frågade er vad ni vill se under den musikfria bloggveckan så önskade ni listor och att få lära känna mig bättre så jag valde att kombinera dessa i en video på två och en halv minut där ni får lära känna mig bättre genom att jag berättar 20 random saker om mig. Med det så inviges härmed den musikfria bloggveckan. Jag har inte riktigt fyllt ut veckans inlägg ännu så får ni några idéer, kanske från videon så kommentera gärna det. För ni vill väl inte bara ha massa listor? 😉

För att inte missa något kommande inlägg så rekommenderar jag att ni följer mig på bloglovin

Spara

Spara

blogstats trackingpixel

36 reaktion på “20 random saker om mig

 1. Så trevligt att lära känna dig lite
  jag besöker dig ofta, därifrån tar jag ibland
  kännedom av vissa låtar.
  Tack för det!

 2. Oj, en diktbok låter nice! Förresten, du är asfin 😮

  Haha snälla spela in när du sjunger! Du sa ju att du sjöng förut så skulle vara trevligt att lyssna xD själv sjunger jag fult som fan haha

  • tack fina. Det kan hända att det dyker upp någon av mina dikter under veckan 😉

   haha nä sjunger så sällan numera så det skulle nog inte bli så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>