Musikfri (blogg)vecka?

musikfritt

Att döma från tidigare år så  brukar det bli glest mellan musiksläppen på somrarna, och så har vi ju också problemet med att all ny musik släpps på fredagar. Hittills så har jag klarat mig rätt bra men jag tänkte att det vore kul att vara en vanlig bloggare ( det var ju ett antal år sedan sist) under en vecka.Jag har några idéer på inlägg men  jag vill ju höra med er om ni tycker det är en bra idé och vilka inlägg ni skulle vilja se?
Vanliga vardagsinlägg ain’t gonna happen though men kom gärna med förslag på andra icke musikrelaterade inlägg. Jag har ännu inte bestämt vilken vecka det blir, det kan bli redan nu till veckan eller längre framöver. Och jag tänker också att en vecka kan också vara typ onsdag-onsdag. Vi får se. Men ni lär ju märka när det är igång.

Spara

Spara

Spara

Spara

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Musikfri (blogg)vecka?

  1. Så spännande och roligt, hmm du kan väl lista några av dina favorit bloggar kanske? och sen svara på lite listor osv, shopping är också roligt att se och sen kanske något film tips? haha,

  2. Det lät spännande! Jag läser om vadsomhelst i princip, kanske om du har något utöver musiken som du brinner för/är väldigt intresserad av? Alltid kul när folk skriver om saker de gillar! :)

  3. Vad kul! Du kanske göra några listor som berättar mer om vem du är, eller kanske skriva om det är något annat du brinner för. Kanske en hobby eller så :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>