Aldrig hört!!

Den senaste tiden så har större delar av kommentarsfältet bestått av  ”aldrig hört!!” kommentarer att jag från och med nu till en obestäm tid framöver kommer att stänga av kommentarsfältet på mina vanliga musikinlägg. Men först, låt mig förklara.

Jag behöver inte den typen av kommentarer som endast är för kommenterandets skull som i den här bloggen blir till ”aldrig hört!!”  för let’s be real, ni som återkommer med dessa kommentarer lyssnar inte på den musik jag lägger upp och jag kräver inte heller att ni ska göra det, och ni gör heller inte något fel. Men när man får 10 kommenterar på ett inlägg och 8 av dom består av ”aldrig hört!!” så blir man less och omotiverad.  Om jag dessutom har skrivit i inlägget att låten är ny eller att artisten är ny eller att jag i inlägget nämner att det är en artist som jag tidigare skrivit om och responsen är ”aldrig hört!!”så behöver ni inte kommentera. Det är bara onödigt och ni framstår som dryga när jag vet att ni inte menar något illa och jag tar personligen inte illa vid mig men det är tråkigt.

Jag har tidigare tagit upp det här problemet och då när jag gjorde inlägg av de låtar jag fått skickat till mig från mindre etablerade artister men nu händer det så fort det inte är *valfri artist som spelas på komersiell radio”
vilket också är något som jag vill ta upp nu, varför dessa inlägg inte längre kommer.  Just nu är det för att spotifys meddelandefunktion inte funkat på länge men dessförinnan så skrev jag det här inlägget om varför jag enbart tar emot via spotify.  Och just nu så känner jag att den här bloggen inte är ett bra forum för att förmedla nya artister, dels för  problemet  jag tidigare skrev om men också för att den här bloggen är min obetalda sysselsättning som jag har på dagarna. Skulle jag ha bloggen som jobb skulle jag lägga tid på att samla ihop alla tips som jag får in på femtioelva olika ställen, men nu så vill jag bespara er från ”aldrig hört!!”

 Nog för att jag gör detta för att jag tycker det är kul att dela med sig, men för nu så låter jag musiken vara min och det känns skönt.  Vill ni snacka med mig när det inte går att kommentera så finns jag på twitter eller på något annat socialt medie som ni kan finna i menyn.

Slutligen så vill jag bara visa och tacka för dessa kommentarer som i grund och botten är det som verkligen betyder något. Att få höra från någon som uppskattat något och verkligen menar det dom säger.

thankyou

Spara

Spara

Spara

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “Aldrig hört!!

 1. förstår verkligen vad du menar, kan bli lite uttjatat och jobbigt när man vet att folk kommenterar något snabbt och enkelt bara för att kommentera

 2. Tror vi alla får liknande kommentarer dagligen som ”nice” och liknande. Som man verkligen fattar att folk inte ens har kollat vad inlägget innehåller. Men jag säger ärligt talat att om jag får sådana kommentarer så går jag in och är kommenterar liknande tbx och lägger inte ner mer energi på den personen heller så man kanske kan tänka till en extra gång innan man kommenterar saker och ting! Eller strunta i att kommentera på andras bloggar om man bara vill locka till sig läsare.

 3. Förstår verkligen vad du menar! Finns många som kommenterar väldigt onödiga kommentarer endast för att kommentera.

  Men hoppas verkligen folk lägger av med de efter att ha läst ditt inlägg :)

  Kram!

 4. Förstår vad du menar! Kan få liknande kommentarer där det genomlyser att personen inte bryr sig om inlägget, utan bara kommenterar för att fiska besökare. Så himla tråkigt! Kram

 5. Jag förstår inte det negativa med att skriva att man inte har hört en låt tidigare när man inte har det? Jag personsonligen skulle tycka det var kul om jag hittade något som ingen annan har hört tidigare för då har jag delat med mig av ett bra tips. Musik är något som jag alltid har legat efter i men visst ska jag sluta skriva att jag inte har hört låten förut till nykomlingar. Jag tycker inte att det låter drygt att skriva så utan jag tycker att det är drygt när man inte kommenterar tillbaka. Då menar jag inte att man behöver göra det varje gång men någon gång i alla fall. Jag menar inte något illa emot dig och det är bra att du tar upp det här igen. Kram

  • Du är inte någon av dom jag riktar inlägget till , personerna jag talar om är de som kommenterar för kommenterandets skull och skiter i resten. För det är skillnad på de som alltid kommenterar ”aldrig hört!!” och ”vilken bra låt, det här hade jag inte hört innan” för det sistnämnda är någon som ändå brytt sig, förstår du?
   sen är det svårt för mig att svara på en ”aldrig hört!!” kommentar för det finns inget jag kan göra åt saken, låten finns ju att lyssna på i inlägget. Men du är som sagt inte någon av dom jag pratar om men det var bra att jag fick förtydliga och dina kommentarer uppskattas och har varit med flera gånger när jag som här visat upp de kommentarer jag blivit extra glad av :)

 6. Jag förstår att det blir irriterande när man får samma kommentarer hela tiden, det kan nog många känna igen sig i. Väldigt bra att du tar upp det! :)

 7. Så tråkigt när man bara får upprepade kommentarer, från samma personer också. Man märker att dom bara ögnat igenom inlägget i 1 sekund och sen kommenterar nåt hastigt. Man kan ju iaf kosta på sig att läsa inlägget eller lyssna på låten :/

 8. Förstår helt och hållet vad du menar, att få kommentarer som inte har något med inlägget att göra är så tråkigt. Känns som om man skriver inlägget i onödan. Och jag vet att jag varit dålig med att skriva hur mycket dina musikinlägg faktiskt hjälpt mig hitta nya favoriter, så tack för det!!

  • men fina tack, det betyder jättemycket för mig att ni ändå uppskattar och tyckt om något här på bloggen <3

 9. alltså åh, förstår dig precis. Hatar när folk kommenterar bara för att kommentera och det syns så tydligt att de inte läst inlägget ändå, gah. Och svars kommentarer, osv också sååååå irriterande. Fortsätt med det du gör, du har en väldigt bra blogg :)

 10. Jag är nog en av dem som kommenterat ”inte hört”, inte tänkt på det tidigare men förstår nu hur ”irriterande/tråkigt” de kommentarerna måste vara, så ber om ursäkt för när jag skrivit det :) Uppskattar dock dina tips! :)

  • Amanda, du behöver inte be om ursäkt för du har inte gjort något fel. Men skönt att du förstår ändå :)

 11. Förstår vad du menar, känns som det är standard nuförtiden att folk bara slänger iväg någon sådan snabb kommentar. Får många gånger nästintill identiska kommentarer på min blogg och då märks det att folk inte riktigt läst eller brytt sig!

 12. Läser och förstår :) Vet att jag skrev så på något av dina inlägg. Är lite tråkigt faktiskt. Sorry. Vet ju själv hur glad man blir om någon lägger ner lite tid på att skriva och man vet att den personen har läst ordentligt :) Något att tänka på. Är noga med att läsa inläggen innan jag kommenterar men kanske går för snabbt ibland. Hoppas du får en fin dag :)

  • Äh de som ju skrivit såhär har ju egentligen inte gjort något fel men det är skönt att många förstår :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>