Bok haul #2

Jag hade ännu en gång nått punkten att jag läst alla böcker på biblioteket (eller så har de varit utlånade) så då tyckte jag att jag banne mig var värd att investera i några nya tillskott till mitt egna bibliotek. Och eftersom att min förra bok haul som kom för omkring ett år sedan blev så uppskattad, och för att jag tycker det är kul att göra videos och älskar böcker så giver jag er en ny haul där jag alltså pratar lite om böckerna jag fått hem i videon ovan som ni gärna får kika på.

Och för er som gillar mina vanliga bokinlägg så kan jag iallafall lova att åtminstone nån av böckerna kommer att dyka upp. Annars så finns jag ju på goodreads där ni kan se mer om mina böcker

blogstats trackingpixel

25 reaktion på “Bok haul #2

  1. Insåg just att du är väldigt lik min gamla svenska lärare som jag hade på gymnasiet för 2 år sedan :) (hon var ung och hade en väldigt cool snygg stil så det var menat som en komplimang haha)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>