There will be time – Mumford & sons, Baaba Maal

there will be time

Musik är till för att förena.
Det är två språk. Det är två sorters folkmusiker som möts. Och jag höll på riktigt på att börja gråta av ren musikglädje när jag hörde denna för första gången i fredags och lyckligtvis kommer vi få höra mer från det här fantastiska samarbete snart igen.

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “There will be time – Mumford & sons, Baaba Maal

  1. jag vet att det är så mycket begärt
    men kanske och jag menar kanske
    har du hela texten av låten?
    Förresten mycket bra blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>