Min pappa Ted Gärdestad

ted gärdestadI februari skulle Ted Gärdestad ha fyllt 60 år och det borde jag förstås ha uppmärksammat bättre i egenskap av musikbloggare och stort fan av Teds musik men jag visste liksom inte hur. Så istället tänker jag nu berätta om en poddradiospecial  från sveriges radio som heter min pappa ted gärdestad där dottern Sara Zacharias valt ut sina favoriter ut Teds låtskatt och utifrån dem berättar om sin pappa.  Vill ni ha en fin och mysig stund blandat med bra musik så tycker jag ni ska lyssna, och det kan ni till exempel göra här. Skulle tro att den finns att lyssna på på alla poddställen.

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Min pappa Ted Gärdestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>