Music is love. Love is music

Så har vi kommit till tiden på året då jag använder mig av den rubriken som jag även har i bloggens tagline. Music is love. Love is music. Den fortsätter egentligen ”music is my life and i love my life” men jag måste få byta ut det mot ”music is life and together we can save lives”.  För det är det musikhjälpen handlar om, att man med medmänsklighet och musik faktiskt kan vara med och rädda liv. Musikhjälpen, aka min årliga dos av kärlek är över och det är alltid lika svårt att veta hur man går vidare med livet efter att ha följt och engagerat sig under veckan som gått,  men jag vill skriva några rader först.

Tack till Anna och Boel för ett fint samarbete, utan er hade insamlingen aldrig blivit så bra som den blev. Vi som blev megaglada över 25 kronor och nu landade vi på 225 vilket vi inte hade nått utan er som faktiskt var med och bidrog, stort tack till er och för den musik ni önskade. Tillsammans har vi vart med och räddat liv och det finns inget större en kan göra. Vi får aldrig glömma att jobba med hjärtat, ta hand om varandra och ta hand om vår planet <3

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Music is love. Love is music

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>