Programledarna för musikhjälpen

mh15Musikhjälpen som iår sänder live  i svt/sveriges radio mellan den 13-19 december från en glasbur i linköping för att samla in pengar till radiohjälpen och iår är temat ingen ska behöva fly undan klimatet och det blir Kodjo Akolor, Gina Dirawi och Linnea Henriksson som är årets programledare. Jag älskar alla tre och är megapepp för detta.

Ni som följt min blogg vet att musikhjälpen är något jag brinner för och jag har försökt med mina egna insamlingar. Men iår tänker jag att ju fler som har insamlingen tillsammans desto mer engagemang blir det och började med att kontakta min fellow musikbloggarkollega Boel som även är med på detta. Vi vill öppna upp för att fler ska vara med , du behöver inte vara en lika renodlad musikbloggare som vi är eller ens det.  Tanken är att vi kommer samla in pengar via blogg/sociala medier så vill du vara med på det så hör av dig!

blogstats trackingpixel

31 reaktion på “Programledarna för musikhjälpen

  1. Åh va jag längtar <3 Hade dock hoppats på att det skulle bli i uppsala igen! Förra året kunde jag inte gå och kolla, och nu har jag flyttat till uppsala så det hade ju varit perfekt! ^^

  2. Så kul att du och Boel ska köra tillsammans, och eventuellt med fler! Jag kommer vara med och samla pengar tillsammans med skolans radiokanal så jag blir nog lite upptagen där. Men ska bli jättekul att se vad ni hittar på och bidra med en slant :)
    sv: Jättekul om du lyssnar på vår podcast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>