Boy Machine

boy machineI egenskap av pojkbandsfantast särskilt de från 90-talet så var jag ju bara tvungen att se  nya komediserien boy machine som handlar om ett pojkband som var megastora på 90-talet och nu x antal år senare vill de göra comeback och jag vill lära mig danserna och låtarna. Det sistnämna jobbar jag redan på då låtarna till min stora lycka släpps på spotify efter programmet som går på fredagar 21.30 på tv4 men jag ser i efterhand på play.

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Boy Machine

  1. Helt underbar! Älskar verkligen hur många smygreferenser det finns till tex BSB och Take that (vet inte hur många som är uppenbara för alla och hur många som kräver att man är lite insatt men sjukt kul är det!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>