Nytt med Lady Gaga: Til It Happens to you


Det blir stark tobak denna fredag. Lady Gaga har kommit med en ny låt och tillhörande video som jag vill sätta en trigger varning på innan ni tittar då den innehåller våldtäkts scener. Låten som heter til it happens to you är skriven för filmen the hunting ground, som handlar om sexuella övergrepp på ett collage i usa, något som tyvärr är vanligare än vad man tror. En av fem kvinnor i collage räknas bli sexuellt trakasserade iår om inget förändras. En del av låtens intäckter kommer att gå till hjälporganisationer som hanterar våldtäcktsoffer.

blogstats trackingpixel

22 reaktion på “Nytt med Lady Gaga: Til It Happens to you

  1. Har väldigt svårt för att hålla tillbaka tårarna då jag blev så otroligt berörd och samtidigt så jävla arg för det ska inte vara så här. Som tjej ska man inte behöva leva med denna jävla rädslan!

  2. Tänkte trycka på play men sen läste jag din text, tror att jag inte kommer klara av att titta på videon eller höra låten. Det är så bra av henne att uppmärksamma det här hemska, fyfan för våldtäckter och våldtäcksmen!

    • Ja kände att det behövdes en trigger varning om man är känslig. låten är (tycker jag) inte så hemsk, men videon däremot visar en del starka scener.

  3. Go Gaga, otroligt viktig låt och video men vidrigt och hemskt. Blir så arg att det sök behövas göras låtar och videos som denna, men bra initiativ av henne att skänka pengar till offer för våldtäkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>