Vad jag gjorde under min bloggpaus

Minns ni det här inlägget jag skrev för ungefär två veckor sedan om att jag under den veckan skulle ha bloggpaus?
Jag tänker att det är hög tid att berätta, eller ännu bättre visa vad jag gjorde. Det första jag gjorde var att bli upplockad av vännerna, vi handlade, plockade upp ytterligare en vän från hennes jobb och for ut till ett landställe vi alla håller nära hjärtat. Vad vi gjorde har jag, som jag alltid brukar samlat i en video, lagt på en skön låt och låter den tala för sig själv.  Vad som däremot inte kom med var att jag blev utsedd till gängets badass då jag anmälde mig frivilligt att sova själv ute i gäststugan.

Dagarna efter hade jag fullt upp och jag använde knappt ens min mobilkamera för att dokumentera musikfestivalen, aka storsjöyran. Kort sagt så tycker att det var ett jävla bra brudår iår. Först fick jag uppleva hur mina kompisar blev frälst av Seinabo Sey (jag var redan frälst och sjöng med i alla låtar) Sedan blev det dans till Elliphant som jag varken innan eller efter lyssnar på men hon var bara så ball. Dagen efter befann jag mig givetvis på torget och backade Zara Larsson. Ja sen var det ju som sig bör, allsång på Tomas Ledin och svänging dans till alltid lika bra Timbuktu.

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Vad jag gjorde under min bloggpaus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>