Instagram och bloggpaus

instagram

Det har gått 127 veckor sedan jag postade min allra första instagrambild. Vad jag kan minnas så har jag inte bloggat om mitt instagramanvändande så jag gör det nu. Inser att jag låter jättepretto i punkterna nedan men jag lovar att jag inte är det haha.

Jag använder instagram dagligen och då gillar och scrollar jag. Men jag laddar sällan upp egna biler själv. Det brukar ta minst ett par veckor emellan bilderna.

Jag ”planerar” mina instagrambilder. Detta för att jag vill att det jag lägger upp ska vara ”fint”.  Kvalitet före kvantitet. Jag skyller på min estetiska ådra.

Im not the selfie kind of instagirl. Det finns ett par stycken under mitt första trevande instaår. Mina selfies tenderar att hamna på twitter istället.

Instagram är  typ det enda stället jag inte följer tillbaka alla som följer mig. No offense men jag pallar inte med främlingars selfies och dåliga matbilder ta över mitt flöde. Vill ni följa mig så gör ni för att ni vill det, inte för att ni vill ha en till följare.

Men jag följer de jag känner igen/har en relation till/har ett fint flöde

Jag heter sandratmusic på instagram

 

och med det sagt så tar jag bloggpaus. Dels för att musikbranschen tydligen haft semester den senaste månaden vilket har gjort att det vart svårt att hitta nytt som intresserar mig och desto svårare att få ihop ett inlägg per dag och sedan knappt fått någon respons på det. Och dels för att det är yranveckan, vilket på jamska betyder att vår hamn förvandlats till ett krogstråk och detta avslutas med en musikfestival till helgen. Det betyder att många kommer hem, så även mina vänner. Så jag kommer prioritera bort bloggen, men  jag kommer troligen finnas på instagram, där jag som sagt heter sandratmusic om ni vill följa. Om inte annat så hörs vi ju snart.

blogstats trackingpixel

37 reaktion på “Instagram och bloggpaus

  1. Jag är som du, följer inte tbx folk som jag inte vill trots att dom börjar följa mig. Jag tycker det är så… knäppt med folk som säger ¨följ mig så följer jag tillbaka¨. Jag menar man följer ju någon för att man SJÄLV vill :p Hoppas du njuter av din bloggpaus och skönt att prioritera annat ibland :)

  2. Jag är också ute på instagram dagligen! Är väldigt dålig på att ladda upp egna bilder men tycker det är kul att kolla vad andra lägger ut:)

  3. förstår att du vill umgås med dina vänner istället för att blogga men kom tillbaka snart 😉 hoppas du får kul på musikfestivalen 😀

  4. Ibland kan det verkligen vara bra att prioritera bort bloggen ett tag. Men hoppas att du är tillbaka snart! Gillar att få massa tips på musik här, hehe :) Ska kika in ditt instagram-flöde, ser fint ut!

  5. Haha åh vad jag känner igen mig! Speciellt det där med att det måste vara fint, vet inte hur många bilder jag valt att inte lägga upp bara för att färgerna i bilden inte passar in i mitt flöde, haha ^^

  6. Lägger inte heller upp så ofta på Instagram. Får något ryck och så blir det tre dagar i rad (endast en per dag), och sedan inget på en eller två veckor. Och nästan inga selfies, kanske två per år x)

    På tal om ingen ny musik. Upptäckte förra veckan att Spotify gör Veckans tips-listor till en varje måndag. Jag som haft ofrivillig musikpaus vad gäller ny musik i flera månader uppskattade verkligen detta och har hittat massa bra och nytt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>