The soundtrack of my life tag

I veckan så har jag för första gången på fyra år vart ensam hemma och det har varit så jävla skönt och jag har försökt utnyttja det så mycket det vara gått. Jag har gått på impulser och låtit kreativiteten flöda. Och i måndags satte jag upp kameran och spelade in en video som är en tag som heter the soundtrack of my life tag som är frågor jag svarar på med låtar som passar in. Ni förstår när ni ser den.

Jag hade så roligt med att göra den och eftersom jag slapp stressen med att någon skulle komma hem så blev det en bra video också. Sånt märks. Ja och så bjuder jag på mig själv kanske lite för mycket mot slutet haha.

blogstats trackingpixel

25 reaktion på “The soundtrack of my life tag

    • Nej frågorna var där i max 2 sekunder men ville inte ha längre för videon skulle bli så lång och därmed skrämma bort tittare haha ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>