Backa våra artister!

backa copyJag har tidigare på bloggen skrivit inlägg om att vi i sverige ska vara stolta över de artister vi fostrat och som resten av världen borde ta efter. På senaste tiden har två av våra artister utmärkt sig med mod och sagt ifrån när något inte känts rätt. Två personer som står upp mot rasism och sexism och i gengäld fått näthat som följs av hot. Men de har också fått uppbackning, något som jag tycker är självklart när det kommer till sådana frågor. Och här är varför vi backar dem:

#BackaZara För att hon som 17 åring har mer balls och kunskap än vad många andra har och när hon använder sig av sina sociala medier för att ifrågasätta och lära ut om sexism så får hon näthat med dödshot och våldtäkt.

#BackaAdam För att han tog ställning mot den normalisering av rasism som sker i och utanför media och valde att kliva ur en tv4sändning och efter det har han fått utstå rasistiska kommentarer och näthat.

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Backa våra artister!

  1. Tack till alla som kommenterat so far. Glöm inte bort att trycka på gillaknappen i slutet av inlägget på de inlägg ni gillar. Det är egentligen bara för att jag ska få en hum av vilken typ av inlägg ni gillar mer men ändå :)

    • Jag tror aldrig att Zara har sagt att manshat är bra…?
      Tycker hon har varit ganska klar med att inget hat är bra, men att hon inte tycker om män i grupp för den typen av förtryck som hon och många andra tycker att just män håller på med :)

  2. Credd till båda. Även om jag inte håller med om vissa saker som Zara har sagt så tycker jag ändå att hon är duktig som vågar ställa upp för sig själv, med tanke på att hon är lika gammal som mig, tycker jag att hon är modig. Adam med såklart, vi har bra artister :)

  3. Usch, kan verkligen inte förstå hur människor kan hålla på med näthat och bete sig som riktiga skitkorvar mot andra människor! :( Är så glad att det finns personer som Zara och Adam som verkligen säger ifrån! Hoppas att fler tar efter dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>