Vem är din guilty pleasure artist?

guiltyFör något år sedan ställde jag frågan om vilken som var er guilty pleasure låt och då gick det minsann fram att kalle moraeus låt underbart var min. Idag ställer jag frågan vem/vilka artister som är ert guilty pleasure, alltså den artist ni inte kan låta bli att lyssna på trots skämskudden.

För mig är det E-type. Han finns både i min nostalgilista och min träningslista (den sistnämnda ska jag dela med mig utav snart tänkte jag). Jag lysnar på låten this is the way flera gånger om när jag är ute i spåret och det skulle inte förvåna mig om den hamnar bland de mest spelade i spotifys årsredovisning. Oklart varför jag tycker att e-type passar så bra i träninglistan, kan vara en kombination av skammen som gör att en ökar tempo när en möter folk (alternativt sänker volymen) och att jag  inombords sjunger med.

Sådärja, nu har jag biktat mig nu är det er tur. Allt är okej och det är egentligen inget fel med någon artist och det här är bara en kul grej så vi kan skratta åt varandras märkliga musiksmak.
Så kommentera nu med din guilty pleasure artist!

blogstats trackingpixel

22 reaktion på “Vem är din guilty pleasure artist?

  1. Hmm, måste tänka efter då.

    Jag kan känna så lite när jag lyssnar på Britt Nicole – Headphones, för att den låten låter ändå smått barnslig men jag ääälskar den och blir alltid glad av den 😀

  2. Läste en gång ett citat av Dave Grohl där han pratade om att man inte ska skämmas över den musik man lyssnar på utan istället omfamna den, men när jag frivilligt sitter och lyssnar på artister som t.ex. Ariana Grande och Kesha så kan det kännas lite pinsamt eftersom att det verkligen inte är min typ av musik hahaha :)

  3. Äsch man ska inte ha någon guilty plessure inom musiken tycker jag. Även om det är ”fånigt” så gillar man ju det man gillar. Menar jag älskar musikal, vilket inte många gör i Sverige men vem bryr sig, jag älskar det! Men jag vet vad du menar…hmm tuff fråga kanske, jobbar ju med barn så älskar att lyssna på Nicke och Mojje hahaha.

  4. Åh! Jag skämms så sjuuuuukt mycket just nu och ja, denna låten är guilty pleasure just nu, det är inte så att den hängt med länge men ah, varje gång den kommer upp i lurarna när jag är bland folk på gymmet tar jag ut hörlurarna för att försäkra mig om att låten inte hörs på håll. DÖR. Drängarna – Vill du bli min fru. Haha gud va pinsam jag är! :’D

  5. Haha, min ska väl isf vara Caramell! Deras låtar ”Om du var min”, ”vad heter du” och ”jag ser på dig” kan jag inte låta bli att lyssna på under sommaren!

  6. Lyssnar alltid på Patrick Isaksson när jag har ont i huvudet. Tyvärr har jag hans låtar på huvudet direkt och mina närmaste… ja, de är lite trötta på att jag väldigt ofta sjunger hans låtar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>