Glitterball – Sigma ft. Ella Henderson

Sigma kan verkligen det här med att göra supersomriga musikvideos som egentligen inte går ut på något mer än folk i badkläder + strand. Ella Henderson är den fantastiska sångerskan som sjunger på denna nya låt som heter så festligt som glitterball. Jag fastnade redan vid namnet.

blogstats trackingpixel

27 reaktion på “Glitterball – Sigma ft. Ella Henderson

  1. Kan förstå varför folk gillar den låten, men inget för mig, inte riktigt min musikstil, men som sagt, kan förstå varför många andra tycker den är bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>