Wayward winds, the voice that sings of a forgotten land.See it fall, child of wolf.Lend a mending hand

1 2-horz

För något år sedan skrev jag om hur jag blev kreativ när jag var nere. Detta har resulterat i teckningar,dikter,foton och texter. Men så försvann den där ett tag. Jag kunde inte längre kanalisera min ångest.

Jag vaknade med ångest på midsommarafton, samma ångest som jag gått till sängs med. Hade det inte varit att jag känt att jag måste ta vara på att jag var ensam hemma om så bara över dagen så kanske det var enda gången iår, enda gången i sommar. Så jag flätade håret, satte i linser och slängde stativet över axeln och låtsades att det var pilar.  I öronen spelades min in the woods somewhere lista och jag var någon annanstans. Kanske där jag behövde vara. Jag gick först till ett ställe som jag på en av mina tidigare promenader hittat stengrunden från ett gammalt hus och undrat vilka som bott där, för hur länge sedan och varför ingen längre ville bo där trots de vackra vyerna och att jag blir lite galen över att inte veta.En annan grej jag upptäckt med mig själv är att jag får wow-känslor av gamla stenar. När jag var på väg hemåt igen så kunde jag med hjälp av musiken och mitt kreativa utlopp: le.

blogstats trackingpixel

39 reaktion på “Wayward winds, the voice that sings of a forgotten land.See it fall, child of wolf.Lend a mending hand

  1. Vad duktig du är som kan hantera din ångest genom att göra något och bli kreativ :) Jag ska allt testa det faktiskt kanske kan hjälpa mig något istället fr att sitta instäng i ett rum :) Jätte fina bilder

    • Tack :) ja det är bra om man på något sätt kan kanalisera sin ångest men som jag skrev så har jag inte kunnat på ett bra tag =/

  2. Kan själv inte relatera då jag inte varit med om det, men måste säga att du skriver om det på ett så fint sätt. Och den där låten är en av mina favoriter!

  3. Vet du vad? Jag är exakt likadan. Och det är så skönt att vara kreativ, men att det går hand i hand med ångest och att vara nere totalt suger. Men det är då alla känslor kommer till ytan. Du är inte ensam fina du <3

  4. Härliga bilder och fint skrivet. Det är bra när man hittar grejer som kan hjälpa en släppa det jobbiga och fortsätta framåt!

    sv: Tack så mycket! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>