We were liars

we were liarsDen första boken jag satte tänderna i från min bok haul var boken we were liars av E.Lockhart.

Boken handlar om familjen Sinclair som spenderar sina somrar på deras privatägda ö i massachusetts och kusinerna Johnny,Mirren , Cady (huvudpersonen)  och  Gat som är släkt med Johnnys styvfar och somrarna är deras grej.

the fourMin favorit av de fyra är Gat, för han är den enda som inte kommer från den rika familjen och har mer perspektiv på hur världen egentligen fungerar.

gat1 he didnt believe in godFörutom att de fyra har en härlig gruppdynamik så utvecklas något speciellt mellan Cady & Gat.

touching himMen så händer det något under femtonde sommaren som gör att Cady inte minns något från det som hände och hon får en hemsk migrän. Hon får inte ens återvända till ön sommaren  efter, men sommaren därpå, den sjuttonde sommaren kommer hon tillbaka och ingenting är sig likt.

i'll be fine prove myself strongDen här boken fick av mig 4/5 stjärnor på goodreads. Slutet har en plot twist som man antingen tycker är märklig eller genialisk. Det som gör att den inte får full pott  var att det var lite för många meningar med ”Oh gat my gat” i en bok på typ 200 sidor och jag kan inte bestämma mig om jag tyckte slutet var märkligt eller genialiskt. Men annars tyckte jag mycket om den boken.

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “We were liars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>