Skivsläpp: Kiddo – Tove Styrke

tove styrke kiddoEtt album som har fått lysande recensioner av kritikerna är Tove Styrkes nya album Kiddo och eftersom jag gillat de singlar som släppts från albumet så har förväntningarna vart minst sagt höga och en tanke som aldrig släpper under hela lyssningen är att Tove är himla ball som vågar göra sin egna grej. Originalitet är alltid ett plus för mig och jag tror nog aldrig jag hört något liknande. Enda problemet, som är mitt egna problem och ingen annans är att jag alltid haft svårt för elektronisk musik, min hjärna klarar inte av de frekvenserna. Så av mig får  albumet inte riktigt  lika  höga betyg som kritikerna, men jag tycker hon är värd dem mer än det hon får av mig.

Sandras tre favoritlåtar: Borderline, ego, Walking a line

tre

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Skivsläpp: Kiddo – Tove Styrke

  1. Jag hade svårt för henne då hon var med i Idol, men då hon åkte ut och började göra egen musik ist för covers, tycker jag om henne mer. Hon har hittat sin grej och det är awesome!^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>