Where i stand – Moa Lignell

moa lignell where i standJag har inte följt idol på många år, och av de idoler som kommit med egen musik efteråt så är Moa den enda jag tyckt om, tycker hennes röst är fantastisk och nya singeln where i stand är så aprilhärlig tycker jag.

 

 

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Where i stand – Moa Lignell

  1. Håller med – Tycker så mycket om den här tjejen, så talangfull och duktig. Verkligen. Dessutom ballt att hon producerar hela kommande plattan själv och att hon skrivit flera låtar till sin far som gick bort förra året…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>