In the woods somewhere

in the woods somewhere

 ”närmre någon gud än såhär kommer jag inte” är en tanke som brukar komma när jag är ute och promenerar med mumford & sons i hörlurarna. Den stunden är bland det bästa jag vet. När texten sätter ord på allt och musiken tar med en någon annanstans.  Ibland skuttar jag omkring på  det skottska höglandet, ibland är jag med i game of thrones och ibland lever jag på vikingatiden. Ni som vet, ni vet.  Men det är det som är det magiska med musik, att man kan vara där man inte är. Försvinna för en stund.

För att ära att det äntligen är tillräckligt bart för att inte löparskorna ska bli blöta när en är ute och går så gjorde jag en spellista med just den typen av låtar som får mig att drömma mig bort.  Känner att jag har utnyttjat de jämska skogarna alldeles för lite i mina dar. Jag får göra något åt det.
Ser ni att jag lyssnar på listan så vet ni att jag är ute och går. Ni får jättegärna tipsa mig om drömska låtar som de i listan. Tänk säckpipor,banjos, trummor och en mystisk stämning.

Ni kan lyssna på listan ovan eller klicka här för att komma till den i spotify

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “In the woods somewhere

  1. Älskar att försvinna i en annan värld! First aid kit är grymma!
    Har du lyssnat på Darins senaste, ta mig tillbaka ? Den lever man sig i som bara den! ÅH

    Kram!

  2. älskar ”promenad-musik”! jag har två tillstånd när jag är ute och går och lyssnar på musik, antingen det där drömska som du pratar om eller så är jag med i melodifestivalen eller någon dance off och typ hoppar runt inombords 😉 kram :)

    • hahaha samma här, om jag går i typ stan så är det danceoff som gäller men är jag ute i naturen så hamnar jag på typ vikingatiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>