Nytt med Erik Hassle: No words

erik hassle

Vad sägs som att vi drar igång veckan med Erik Hassles nya härliga låt no words? ja det gör vi!
Måste också passa på att tacka för all bra respons jag fått på den senaste tiden när jag skrivit längre inlägg som det förra. Har som nyårsmål att skriva mer och jag tänker dela med mig en del av det på bloggen med jämna mellanrum.

 

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Nytt med Erik Hassle: No words

    • Vet inte hur det funkar på blogg.se men med spotlife/wordpress funkar det att bara kopiera spårlänken och klistra in i vanligt skrivläge när man gör inlägget :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>