Ny musik: the wolf – Mumford & sons

mumford & sons the wolf

Om mindre än en månad släpper mumford & sons det nya albumet wilder minds som många är skeptiska emot eftersom de banjos vi hört på de tidigare albumen har för det nya albumet bytts ut mot gitarrer. Men fuck det säger jag, efter att ha hört båda singlarna vet jag att de bemästrar instrument som de genier de är. Det jag alltid älskat med mumford & sons är deras texter och det gör jag även på de nya låtarna. Tycker faktiskt det inte är någon skillnad på det nya och det gamla och jag ser så fram emot albumet!

 

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “Ny musik: the wolf – Mumford & sons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>