They always say i’ll be alright. But what if life likes to se me fight? sometimes i think that i’m hard to love

love2

Alltså jag måste bara få prata om min nya bh. Det bästa jag någonsin köpt och det kostade mig bara 149 kronor.
Kanske kan andra bröstbärare känna igen sig i detta: jag får ont i brösten innan mens. Ibland så ont att jag måste ta värktabletter enbart  pga tuttvärken. Att ha bh gör ont. Att inte har bh gör ont. Men så hittade jag denna mjuka bh, den har varken vaddering eller bygel men ger ändå lite stöd. Visserligen botar den inte tuttvärken men den är väldigt bekväm, och snygg för den delen!

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “They always say i’ll be alright. But what if life likes to se me fight? sometimes i think that i’m hard to love

  1. Jag får inte så ont att jag inte kan ha de bh:ar jag har på mig eller att jag måste ta tabletter. Men asså när jag får värk så är det så frustrerande för jag kan inte sova som jag vill då! Jag gillar att sova på mage ibland, men det går inte då brösten är ömma :(

    Vad härligt iaf att du hittat en BH som passar dig perfekt då!^^

  2. Grymt fin! Och fantastiskt vacker bild på dig. Vart har du köpt den om man får fråga? Är på jakt efter en bra nämligen :)

  3. Åh vad bra att du har hittat en som passar! Förstår verkligen vad du menar. Är rätt öm om mina bröst så då förstår man att mensen är på väg:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>