Whoa-oo-oh

Jag vet inte om jag ska gråta eller skratta när jag ser den här videon som bevisar att ingen kan skriva riktiga texter längre och all pop låter likadant. När man inte vet vad man ska skriva sätter man in ett  whoa-oo-oh, lalala,nannana, hey eller ett yeah. I videon har man samlat alla whoa-oo-oh från  populära låtar de senaste åren. Det som förvånar mig mest är att  popens pop katy perry, taylor swift och one direction inte ens finns med men fall out boy,imagine dragons,coldplay och 30 seconds to mars är med…
Vi kan iallafall konstatera en sak: poesin är död!

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Whoa-oo-oh

  1. Ja, ibland var det bättre förr! :) Själv gillar jag den typ av musik du beskriver och lyssnar nog mer på sådan musik än lite ”djupare”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>