Spotifylistan: glitter,glamour & fläktar

glitter glamour fläktar

På lördag är det den första deltävlingen för årets melodifestival så det är alltså hög tid att börja peppa och det såklart med musik. Ovan har ni min spellista som är uppbyggd på detta viset: första 15 är mina all-time-schlagerfavoriter följt av nostalgi följt av mina favoriter de senaste åren. Jag kan ju inte vara det enda som blir orimligt glad när jag hör schlagermusik. Lyssna gärna på min spellista här ovan eller tryck här för att komma till den och ni får gärna följa den!

blogstats trackingpixel

33 reaktion på “Spotifylistan: glitter,glamour & fläktar

  1. Kommer inte kunna se mello på lördag, ska själv uppträda då… (om jag hinner bli frisk). Hoppas att det är många bra som är med! :)
    Får se på reprisen sen!

  2. Men åh vilka nostalgilåtar! Känns som att det var så mycket bättre melodifestivaler på den tiden :) Nu är det verkligen vilka som helst som är med & tävlar, tycker inte om det lika mycket faktiskt. Men får hoppas att årets tävlande har något bra att komma med 😀

    • jag tycker bara det är bra att alla får samma chans och möjlighet att kunna delta i en sådan stor grej som melodifestivalen :)

  3. Svar: Shit ja!! De var verkligen ett misstag! Följer tillbaka igen direkt! Har inte lärt mig bloglovin ordentligt än samtidigt som jag har det på mobilen också, blir kaos och ibland blir de fel hehe! Var verkligen inte meningen att sluta följa din blogg där, har med dig i min läslista i safari också till och med! Säg gärna till om du märker att det blir liknande igen, var verkligen ett misstag, tack för att du sa till!

  4. Har inte varit någon sån som har gillat mello förut, men jag vet inte de har varit som någon slags tradition att man ska kolla på de. Så i år ska de faktiskt bli roligt och mysigt att se på det! Hoppas det är bra låtar också haha! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>