January’s most played

 

january copy

Årets första summering av de låtar jag lyssnat allra mest på under månaden som varit. Januari har satt ribban högt för resten av 2015’s musik. Jag har lyssnat sjukt mycket på fall out boys nya album american beauty/american psycho som släpptes i mitten av månaden och jag har bytt favoritlåt var och varannan dag men valde the kids aren’t alright eftersom den låten släpptes i slutet på december innan albumet kom så därav har jag hunnit lyssnat mer på den än de andra låtarna haha.

q

blogstats trackingpixel

25 reaktion på “January’s most played

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>