My year in music

Jag har försökt hålla lite på att  se mitt musikår enligt spotify men nu var det dags kände jag och såhär ser det ut:

 top 10 tracks Visserligen känns det som om att jag inte lyssnar på vare sig jubel,hungry eyes eller efter solsken efter mars men det är väl rätt logiskt att de låtar man lyssnade på början av året ligger högre än de man lyssnade på mot slutet. Dessa top 10 känns mer som topplistan över januari-juni?! Sen att jag tydligen ‘bara’ lyssnat på spotify i 25,000 timmar detta år jämfört med förra året som låg över 37,000 tror jag inte heller riktigt på haha.

top arist albumDetta stämmer desto mer. First aid kit är en av mina favoriter och deras album stay gold som släpptes i juni har verkligen spelats varmt och jag är ännu inte trött på det!
seasonalDet här stämmer också. BSB lyssnade jag givetvis mycket på inför konserten i mars, sedan kom FAK med stay gold i juni och under hösten har jag lyssnat mycket på Hozier.

Och med det ska jag puffa för att ni gärna får följa mig på spotify, där kan ni se musiken jag lyssnar på och lägger till i mina listor innan jag bloggar om dem. Här hittar ni min profil

q

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “My year in music

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>