Skivsläpp: Four – One Direction

One-Direction-Four-CD-AlbumEfter att jag bara lyssnat på singeln steal my girl några fåtal gånger innan albumets släpp så hade jag ganska låga förväntningar.  Det här är  One Directions fjärde album på lika många år och  jag har tidigare skrivit att jag gärna kunnat vänta nåt år mellan släppen för att  hinna bli hungrig innan jag blir matad igen.  Det är lätt att en hamnar i matkoma annars.

Jag har lyssnat igenom albumet four och det känns som en förlängd version av förra albumet midnight memories. Inget nytt och överraskande och det höll sig till mina förväntningar. Missförstå mig rätt, jag tycker absolut inte det är dåligt och jag tycker om det jag hör men jag kommer nog nöja mig med att lyssna på albumet på spotify och bryta traditionen med att få ett nytt 1D album i julklapp och därmed göra tomten besviken.

Sandras tre favoritlåtar: Act my Age, Stockholm Syndrome & Ready to run
tre

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “Skivsläpp: Four – One Direction

 1. Gillar inte 1D så mycket, inte riktigt min stil på musik tyvärr :/
  Sv: Ja självklart kan vi göra bloglovinbyte! Jag följer dig nu och vart nr 663 :)

 2. Jag håller med dig faktiskt, jag är ju enormt fan av de men detta albumet hade några riktigt bra men det hade behövt vara lite mer go-go! Men jag blir ändå väldigt peppad att jag ska se de snart 😀

  sv: hihi tack!
  kram♥

 3. Min egna favorit blev Stockholm Syndrome, helt ärligt lyssnar jag inte så mycket på deras låtar, men då den titeln hade Stockholm med sig, och ganska många snackar om det, så tog gav jag en tråkig lektion lite ny musik, det var verkligen värt det, eftersom jag sitter och drogar den låten nu. (Ingen underdrift).

  Jag lyssnade lite kort på ‘Ready to run’ och fick ett gott avtryck av den också.

  Steal my girl har jag dock lyssnat på alldeles för många gånger för att lyssna på den igen.

  Take me home, har jag endast lyssnat på några få låtar, samma gäller Midnight memories, och kan därför inte riktigt avgöra vilken som är bäst, då jag lyssnar på mina favoriter (och oftast de omtalade).

  Jag har aldrig lyssnat igenom ett album av de, utan några låtar som mina vänner till directioner (heter det så?) lyssnat på flera gånger, och de jag gillat har jag sedan lyssnat på själv. Jag antar att du förstår 😉

  kram på dig!

  ps. har jag sagt tidigare hur mycket jag älskar typsnittet här man kommenterar? ds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>