Ge mig en artist så ger jag mina tre favoritlåtar

giv migKommentera med en artist/band så svarar jag med tre av mina favoritlåtar med den artisten/bandet
Ja det förutsatt att jag har hört artisten/bandet eller tycker om. Men ni vet väl vid det här laget att jag har ett brett musikbibliotek så det är bara fritt fram. Jag kommer svara här i kommentarsfältet, dels för att andra som kikar in ska få tips men också för att det känns konstigt om jag skulle gå in på era bloggar och svara. Men ja. Hit me!

blogstats trackingpixel

55 reaktion på “Ge mig en artist så ger jag mina tre favoritlåtar

  • svårt eftersom jag bara hört nån enstaka låt av 5sos och George Ezra =/ men älskar ju Hozier så av honom väljer jag take me to church, like real people do och Arsonist’s lullaby :)

  • åh mina favoriter ju, svårt att bara välja tre men säger väl incomplete, show em what you’re made of & i want it that way :)

  • Bastille: pompeii, things we lost in the fire & of the night
   Miley har jag inte lyssnat så mycket på men väljer girls just wanna have fun, wrecking ball & party in the usa haha 😀

  • åh äntligen lite rockband!
   Takida: handlake village, swallow & curly sue
   Shining: inte hört
   Lady gaga: Hair, you and i & marry the night
   Metallica: enter sandman, mama said & nothing else matters
   Iron Maiden: fear of the dark, blood brothers & run to the hills

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>