June’s most played

June

Snart är det jul..i. Närmre bestämt så är det juli redan imorgon och ovan ser ni vilka låtar jag har lyssnat mest på under månaden som varit. Om ni tycker det var ovanligt få låtar så kan jag lätt förklara det eftersom att jag har toklyssnat på  first aid kits nya album hela månaden.

q

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “June’s most played

  1. har nog lyssnat på låtarna från timbuktus nya mest och även din soldat med albin/kristin amparo och it´s time med imagine dragons under juni :)

    • haha när jag ställer frågan ”vilka låtar har NI lyssnat på” så behöver det ju inte vara vilka av de låtar som jag har lyssnat på :)

  2. åh, najs satte just igång spotify så ska jag lyssna in dina juni dängor 😀

    jag har lyssnat mycket på coldplays senaste samt en salig blandning av låtar och artister som uppträdde på bråvalla i lördags :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>