I still want you back

i still want you backDet har gått fem år. Fem år sedan den förmiddagen när vi kom hem från landet och jag möttes av en rubrik som fick mig att slänga ner väskan på marken och säga ”VA?” och jag fick peka med blicken för att mina vänner skulle se det jag såg. Det var som om hela staden, ja hela världen stod stilla. Idag är det fem år sedan Michael Jackson dog. På fem år har hela världen förändrats till det sämre.  Världen var en bättre plats när Michael Jackson fanns i den.

(och nej tröjan är inte ett dolt budskap om att ni bör äta. Egentligen står det beat it..eller?) 😉

blogstats trackingpixel

49 reaktion på “I still want you back

  1. Åh. Det är inte förrän nu, såhär fem år senare, som jag faktiskt lyssnar på hans musik ibland. Han var så duktig på det han gjorde.

  2. Sv: Jag kan tänka mig att salongen fulgrät under Titanic. Det brukar jag göra när jag har sett den också haha! Första gången så grät jag i en timme efteråt för att Jack dog, haha. (Jag var 12 typ, okej ;)).

  3. Riktigt snygg blogg! 😀
    —-
    Var gärna med i min tävling med veckans blogg! Vinnaren får ett skrivet inlägg om sin blogg på min blogg!

  4. Fin bild! gud minns också exakt när jag fick reda på att han var död, har fortfarande inte fått in det i mitt huvud.. jag hoppas att han ligger och steker på någon strand någonstans och gömmer sig för alla bara.. haha, o en vacker dag chockar han oss alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>