Hungry eyes – NONONO


Hungry eyes med gruppen NONONO är en låt jag tycker himla mycket om och nu har den fått en musikvideo. Egentligen skulle gruppen spelat på en festival i USA men pga krångel med visum så blev det inte av och jag hoppas visumkrånglet har ordnat sig när de ska hit till republiken jämtland för att spela på storsjöyran i sommar.

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Hungry eyes – NONONO

  1. Sv: ja verkligen, semlor kan man aldrig tacka nej till 😉 Synd bara att de börjar sälja dom redan vid jul typ..

    Vilken bra låt förresten! Tack för tipset 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>