suddenly i see – KT Tunstall


ja hörni plötsligt så ser jag efter att pillat på mig linser själv för första gången och jag blinkar runt och upptäcker världen som en nyfödd. Har ju glasögon men eftersom jag varken ser på vanlig tv eller övningskör så används dom inte lika ofta och nu vill jag testa linser (vill ju kunna se backstreet boys ordentligt när jag ser dom i mars) 😉

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “suddenly i see – KT Tunstall

  1. Haha välkommen in till linsernas underbara värld! Har själv också glassögon + linser, använder helst linser då jag inte ser någon om jag inte har mina glassögon. Men har tyvärr inte haft råd att köpa linser på sista tiden! :/

    Förresten! Dom känns läskiga i början men när man väl får in rörelserna så är det inte alls lika läskigt och det känns nästan normalt 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>