Bloggångest & fina läsare

finisar yao

 

Förra veckan blev det lite mindre inlägg.Det var för att jag för första gången fick ångest över bloggen. Såhär i efterhand vet jag varför. Det är fler som hittar hit nu. Det är både läsare, artister som vill sprida sin musik och företag som vill sponsra mig med olika saker. Det fick mig att tänka, varför gör jag det här? vad vill jag?
Det är bara nyttigt att en ifrågasätter saker och ting ibland och jag har alltid bloggat för att jag tycker det är roligt att dela med mig och de senaste åren har det blivit mer och mer musik. Så en av ångestkvällarna så kom jag till en punkt då jag satte ner foten och sade till mig själv: nädu sandra nu är det du som gör en lista på vad du vill göra med bloggen och en lista blev det.  Kanske delar jag med mig av den listan och kanske blir det förändringar här i bloggen men jag väljer att citera en textrad ur en backstreet boys låt: as long as there’ll be music we’ll be coming back again.

Jag vill bara tacka er som läser & gillar min blogg som jag förstår kan vara enformig ibland men det får den vara, för fan vad jag älskar musik!

blogstats trackingpixel

22 reaktion på “Bloggångest & fina läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>