30 reaktion på “Don’t pay no mind to the demons They fill you with fear

  1. SV: Ja alltså jag har så svårt att tänka mig att nån sån tävling skulle vara uppgjord för då skulle det väl kommit fram för länge sen och det skulle blivit kaos och tv4 skulle typ gått under… Men i X Factor, det kändes verkligen uppgjort. Benny kom ända till finalen och kom tvåa utan att ha hängt lös en enda gång, och han var ändå en gubbe som inte hade någon JÄTTEtalang direkt, och jag känner då ingen som nånsin röstat på honom, knappt så man såg det skrivas om det på internet heller. Jag menar Oscar (min älskling) hade ju störst fanbas av alla, och ändå var han en av de första att åka ut. Så det hela kändes i alla fall väldigt uppgjort :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>