And I hope for a trace to lead me back home from this place But there was no sound, there was only me and my disgrace

1 med fåglar copy423Med inspiration av loreen,ronja rövardotter,first aid kit och roger pontare så  kände jag mig spontan och tog med mig kameran ut på en promenad för första gången på ett halvår.Förut fotade jag ganska ofta men intresset blev svalare då jag pluggade foto på gymnasiet och svalnade ännu mer efter mitt fotoprovjobb för ett år sedan och nu åker kameran bara fram när jag ska ta outfitbilder, jag tycker inte ens att bilderna blir bra när jag fotar sammankomster med mina vänner.Jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka fotointresset. Kanske skaffa ett objektiv?
Men å andra sidan så har mitt filmintresse blivit desto större. Jag tycker det är så himla roligt att göra film. Jag vill göra film.

 

blogstats trackingpixel

43 reaktion på “And I hope for a trace to lead me back home from this place But there was no sound, there was only me and my disgrace

  1. Var också jättefotointresserad förut.. Gick filmgymnasium, och mitt intresse har bara växt. men nu har det lagts på sidan ett tag… Har prioriterat annat i mitt liv! Men jag tror det kommer tillbaka så småningom, hoppas det gör det för dig också!

    Sv; ja! Skorpor är ju supermumsigt!

  2. Tråkigt att du har tappat fotointresset. Du är säkert jätte duktig på att fota om du har läst och jobbat med det.
    Häftiga bilder i alla fall. :)

  3. Vad fin blogg och fina bilder:D Vet inte riktigt hur man får tillbaka fotosuget har också upplevt det ibland! Även fast när jag väl tar fram kameran och fotar är det kul:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>