When i get older i will be stronger

Jag hade nästan glömt det. Den 12 augusti markerar dagen för min independence day och det firar jag med att spela min independence song. Den låten som spelades i bilen för tre år sedan på väg till sjukhuset då jag skulle få veta om min behandling med korsetten för min skolios skulle avslutas.Det gjorde den. Jag har vart fri i tre år nu.
Idag känner jag inget alls av skoliosen. I maj röntgades jag och har ännu inte fått tid för återbesök..
Ni kan läsa min resa i kategorin skolios.

 

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “When i get older i will be stronger

  1. GUD SKULLE KUNNA GE DIG TUSEN SPÄNN FÖR ATT DU LA UT DEN HÄR LÅTEN, HAR LETAT SJUUKT MYCKET EFTER DEN!!! :O
    Sv: Jo från Stadium samt Missäy, hihi

  2. Åh grattis då!!

    SV: Haha åh, jag har läst de första två och sett de första två delarna :’) Känns alltid lite läskigt att läsa/se sista delen av en serie!

  3. Åh, älskar låten! Lyssnade på den hela tiden när mitt lag var på gothia för några år sen! 😀
    Vad skönt att din rygg är bättre, har en kompis med skolios och hon har jättebesvärligt :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>