Storsjöyran 2013

yran13

Med några nya blåmärken på benen och nya nummer i min kontaktlista så tänkte jag nu skriva lite om storsjöyran. Vår underbara festival som firar 30 år iår och kommer inte att lägga sig i graven bredvid de andra festivalerna.

Detta var min tredje yra, första gången var 2009 då vi hade lady gaga som fyllde vårt enkla stortorg och lite mer.
Andra gången var 2011 då jag fick upp ögonen för håkan hellström och sade farväl till the ark och iår har  jag röjt till Adrian lux, headbangat med first aid kit och alice cooper och sjungit med till Oskar Linnros och vid 12 slaget på lördagen, alltså sista festivaldagen så har jag lyssnat på det tal som vår president gör och sjungit jämtlandssången Lessna östersundsbor som jag behöver den påminnelsen om att det inte alltid är sån hemsk stad att bo i.Vi behöver en anledning att vifta med våra armar och sjunga lungorna av oss och dansa till livemusik tills fötterna värker och yran ger den årliga dosen man behöver.

Grejen med festivaler är ju dock att man sällan ser en hel spelning eftersom man springer emellan så det är svårt att få en helhetsuppfattning. De enda hela spelningarna jag såg var Johnossi,Oskar Linnros & Alice Cooper. men annars såg jag också Darin, First Aid Kit,Stiftelsen,Adrian Lux,Mando Diao.

Bäst tyckte jag var:
First Aid Kit
– Dom är redan grymma på skiva men ännu bättre live, vilka röster, vilket headbangande!
Oskar Linnros
– fina oskar. Samma aura som håkan hellström.Så jordnära.Så bra!
Adrian lux
– Brukar inte lyssna på DJs så mycket men har nog aldrig dansat så mycket som jag gjorde till adrian
Alice Cooper
– Fötterna var stendöda vid det här laget.Men cooper levererade och underhöll och skrämde mina tjejkompisar. Jag själv fick en ladycrush på hans gitarrist.

blogstats trackingpixel

43 reaktion på “Storsjöyran 2013

  1. Pingback: Svar på frågestunden | ♫♪ Sandra || Musikblogg @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>